Actualités 33090-101/3-plantacje-marihuany-zlikwidowane-150-tysiecy-dzialek-nie-trafi-na-rynek.html
Images about 33090-101/3-plantacje-marihuany-zlikwidowane-150-tysiecy-dzialek-nie-trafi-na-rynek.html
Plantacje marihuany
Mon, 09 Mar 2015 04:14:00 GMT
Białowieskiej ukrywał plantację marihuany. Dolnośląscy policjanci działając na terenie ... 3 nielegalne plantacje konopi indyjskich. Zabezpieczyli... Alkohol i papierosy to nie wszystkie ...
Chcieli wprowadzić 20 kg marihuany na czarny rynek. Akcja policji
Thu, 31 Aug 2023 13:43:00 GMT
Mundurowi przechwycili również ponad 3 kilogramy gotowej marihuany ... że funkcjonariusze łącznie zabezpieczyli blisko 20 kilogramów marihuany, która nie trafi na czarny rynek — powiedział policjant.
plantacja marihuany
Wed, 22 Nov 2017 07:10:00 GMT
23-latek przekształcił wynajmowane w Piotrkowie Trybunalskim mieszkanie w mini plantację marihuany. Policjanci znaleźli na miejscu i zabezpieczyli 3 sadzonki ... dla mafii, nie trafi do ...
Prezydent: nie mówmy od razu ''nie'' lekom opartym na marihuanie
Sat, 29 Oct 2016 02:40:00 GMT
Kalita kilka miesięcy temu wywołał ponowną dyskusję o leczniczej marihuanie po tym, jak po przejściu operacji usunięcia nowotworu napisał na portalu społecznościowym, że być może pomóc mógłby olej z ...
Halo 3 (podobno) nie trafi na rynek w tym samym czasie, co PlayStation 3
Tue, 10 Jan 2006 02:43:00 GMT
Bill Gates, jak przystało na dyplomatę, nie podał oczywiście żadnej daty wydania Halo 3. Powiedział, że wysłanie płyty-matki do tłoczni zależy wyłącznie od pracowników studia ...
BYFUCH L II 150/75 G - Nie chłodzi na wyświetlaczu mruga a3
Sat, 23 Mar 2013 14:28:00 GMT
Witam kupiłem witryne byfuch która stała około 2 lata nie używana po wniesieniu do lokalu i ustawieniu na miejscu poczekałem jeden dzień aby postała i właczyłem drugiego dnia rano. Sterownik jest ...
Polskie weto w sprawie baterii Patriot. Nie trafi na Ukrainę
Thu, 13 Jun 2024 03:24:00 GMT
że na miejsce baterii amerykańskiej trafi bateria z innej części świata. Przekazał ponadto, że Polska nie zgodziła się na przekazanie polskiej baterii. "Polskie Patrioty bronią polskiego ...
150 tysięcy Afrykanów na ulicach
Tue, 28 Jul 2009 03:47:00 GMT
150 tys. pracowników służb miejskich w Republice Południowej Afryki porzuciło swoje obowiązki i w ramach protestu wyszło na ulice. Związki zawodowe ogłosiły strajk, ponieważ rząd nie ...
Baldur's Gate 3 raczej nie trafi na PS4 i Xbox One
Fri, 28 Feb 2020 01:39:00 GMT
David Walgrave – jeden z producentów odpowiedzialnych za Baldur’s Gate 3 – poinformował w wywiadzie ... BG3 prawdopodobnie nie trafi na konsole obecnej generacji; PS4 i Xbox One są ...
Weto ws. "polskiej" baterii Patriot. Nie trafi na Ukrainę
Thu, 13 Jun 2024 02:47:00 GMT
Polska nie zgodziła się na przekazanie polskiej baterii. Polskie patrioty bronią polskiego nieba i to się nie zmieni" - przekazał wiceszef Ministerstwa Obrony Narodowej Cezary Tomczyk.
Osoby po "50" na rynku pracy. Spotykają się z ageizmem
Wed, 11 Sep 2024 00:34:00 GMT
"Kiedy w mojej kuchni pojawiły się mole spożywcze, od razu zaczęłam szukać informacji, jak zwalczyć je szybko i po swoim doświadczeniu mogę powiedzieć jedno. Walka z molami jest uciążliwa, bardzo ...
Plantacje marihuany
Mon, 06 Jan 2014 04:33:00 GMT
Policjanci z Głogowa w mieszkaniu 18-latka znaleźli ponad 3 tysiące porcji marihuany i amfetaminy ... Od teraz możesz bez obaw uprawiać sport, nie wypadną Ci z uszu! Dołożyliśmy wszelkich ...