Actualités 36361-62/30-latek-probowal-uciec-policjantom-podczas-kontroli-drogowej-Jak-sie-okazalo-mi.html
Images about 36361-62/30-latek-probowal-uciec-policjantom-podczas-kontroli-drogowej-Jak-sie-okazalo-mi.html
Finlandia: 30-latek próbował oślepić laserem załogę helikoptera
Wed, 23 Oct 2013 06:43:00 GMT
Wkrótce pojazd został zatrzymany. Jak informują fińskie media, sprawcą był 30-latek, przy którym znaleziono laser. Mężczyzna przyznał się do jego używania. Incydenty z próbami ...
30-latek z Adamowa zmarł podczas interwencji policji. Prokuratura ma wyniki sekcji zwłok mężczyzny
Fri, 04 Feb 2022 01:55:00 GMT
Przeprowadzono sekcję zwłok 30-latka z Adamowa (woj. wielkopolskie). Mężczyzna zmarł podczas interwencji ... na przyjazd ratowników, 30-latek miał - jak relacjonowała policja ...
Uciekał, bo chciał poczuć się jak w grze. 30-latek zatrzymany po policyjnym pościgu
Mon, 05 Feb 2024 04:02:00 GMT
Do pięciu lat więzienia grozi 30-letniemu kierowcy, który nie zatrzymał się do kontroli drogowej, a podczas ... policjantom, że uciekał, bo chciał sprawdzić, czy poczuje się tak samo ...
Chciał uciec policjantom podczas kontroli. Ruszył i pociągnął jednego z nich
Sun, 17 Sep 2023 07:49:00 GMT
Podczas kontroli mężczyzna chciał uciec i ruszył ... policyjnym komunikacie. Chociaż policjantom nie udało się dogonić kierowcy, to dzień po zdarzeniu 31-latek został znaleziony w swoim domu i ...
55-latek zaatakował nożem podczas libacji. Zabił mężczyznę, a drugiego ranił
Mon, 09 Oct 2023 04:30:00 GMT
Z jego rąk zginął 32-latek, a 26-letni mężczyzna trafił do szpitala. Jak przekazała w poniedziałek gliwicka ... którym zajęli się ratownicy. Podczas ustalania okoliczności przestępstwa policjanci ...
62-latek doprowadził do wybuchu instalacji gazowej w mieszkaniu
Tue, 01 Oct 2024 17:00:00 GMT
Warszawskiej w Gdyni doszło w ubiegły czwartek rano. „Śledczy pracując nad tą sprawą, ustalili, że 62-latek świadomie przerobił instalację gazową w swoim mieszkaniu, doprowadzając do wybuchu, a w ...
30-latek przeprowadził się do Warszawy. Dzisiaj na wszystkim oszczędza
Sat, 07 Oct 2023 08:23:00 GMT
Dinków raczej odmawiam, bo ceny alkoholu w barach mnie przerażają — mówi 30-latek. — Swoją pracę wykonuję sumiennie, ale wciąż nie starcza mi pieniędzy do końca miesiąca.
"Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?". 23-latek szybko poznał odpowiedź
Thu, 10 Oct 2024 01:14:00 GMT
23-latek szybko poznał odpowiedź na pytanie "Co mi zrobisz jak mnie ... że nie zatrzymał się do kontroli drogowej ponieważ wystraszył się jej konsekwencji. Jak się okazało, 23-latek ...
30-latek wbił nóż w plecy znajomemu
Tue, 23 Oct 2012 13:35:00 GMT
30-letni mężczyzna poszukiwał swojego znajomego ... danych lub informacji z tej strony internetowej (web scraping), jak również eksploracja tekstu i danych (TDM) (w tym pobieranie i ...
62-latek
Fri, 04 Dec 2020 05:29:00 GMT
Jak do tej pory dwie ofiary 62-latka złożyły zeznania - 48-letnia matka i jej 26-letnia córka. Mundurowi podejrzewają, że poszkodowanych kobiet może być znacznie więcej. 62-latek odpowie ...
Łomża: podczas kontroli drogowej na policjanta spadła z drzewa czworonożna „niespodzianka”
Thu, 16 Nov 2023 06:14:00 GMT
"Policjanci z drogówki powtarzają, że nie ma dwóch identycznych kontroli samochodów. Tego co się stało w sobotę wieczorem nie mogli przewidzieć." - czytamy na stronie łomżyńskieh ...